| Site Announcements |
|---|
|
Ὅλα τὰ ποιήματά μου γιὰ τὴν ἄνοιξη ἀτέλειωτα μένουν. Φταίει ποὺ πάντα βιάζεται ἡ ἄνοιξη, φταίει ποὺ πάντα ἀργεῖ ἡ διάθεσή μου. Γι᾿ αὐτὸ ἀναγκάζομαι κάθε σχεδὸν ποίημά μου γιὰ τὴν ἄνοιξη μὲ μιὰ ἐποχὴ φθινοπώρου ν᾿ ἀποτελειώνω. Κική Δημουλά |
Συντονιστής: tsakalakos

δε το ηξερα... τωρα μου κανες την καρδια ...περιβολι
γενικα τα φυτακια μου ολα εχουν απο ενα θεματακι και γω ως ασχετη δε ξερω τι να τα κανω. Σ ευχαριστω παντως για τις συμβουλες θα παω σημερα σ εναν γεωπονο παιρνοντας ενα φυλλαρακι απο το καθενα και βλεπουμε 

Tsouknidas έγραψε:οχι δε θελω να σε αγχωσω απλα την μεχρι τωρα εμπειρια μου να σου πω! παντως κανε ενα βημα και πηγαινε τα να τα δουν!
θα δουμε...

NikosR έγραψε:από τα λέυλαντ, τα γκολντ κρεστ και τα συναφή θα κουβαλήθηκε και αυτός.. είμαι βαμμένος αντιγκολντκρεστλευλαντικός δεν ακούω τίποτα να πάνε όλα στη κόλαση των φυτών μαζί με το γκαζόν
ωχ καταλαβα
αντιο φυτουλι παντως αυτο το πηρα γιατι μου ειπαν οτι ειναι ανθεκτικο

NikosR έγραψε:Ελεος και φτάνει με αυτό το αστείο να μου τη μπαίνεις / βγαίνεις μονίμως. Εαν δε γουστάρεις ότι γράφω να μη τα διαβάζεις.

Σασυ έγραψε:NikosR έγραψε:από τα λέυλαντ, τα γκολντ κρεστ και τα συναφή θα κουβαλήθηκε και αυτός.. είμαι βαμμένος αντιγκολντκρεστλευλαντικός δεν ακούω τίποτα να πάνε όλα στη κόλαση των φυτών μαζί με το γκαζόν
![]()
ωχ καταλαβα
αντιο φυτουλι παντως αυτο το πηρα γιατι μου ειπαν οτι ειναι ανθεκτικο
![]()
υπαρχει τελικα καποιο που να αντεχει ;;;;

tsakalakos έγραψε:Παίδες όλοι χάνουμε φυτά και δε φταίει πάντα η απειρία ή η έλλειψη γνώσεων! Ακόμα και ο πιο έμπειρος κηπουρός μπορεί να την πατήσει!

Επιστροφή στο Ασθένειες - Συζητήσεις
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες