| Site Announcements |
|---|
|
Ὅλα τὰ ποιήματά μου γιὰ τὴν ἄνοιξη ἀτέλειωτα μένουν. Φταίει ποὺ πάντα βιάζεται ἡ ἄνοιξη, φταίει ποὺ πάντα ἀργεῖ ἡ διάθεσή μου. Γι᾿ αὐτὸ ἀναγκάζομαι κάθε σχεδὸν ποίημά μου γιὰ τὴν ἄνοιξη μὲ μιὰ ἐποχὴ φθινοπώρου ν᾿ ἀποτελειώνω. Κική Δημουλά |
Συντονιστής: Κικη

Ναι εχει και ροζ οπως ακριβως την βλεπεις.Η λατινικη ονομασια νομιζω ειναι Passiflora incarnataalexandra έγραψε:Την quadrangularis την πήρα και εγώ...Και επειδή δεν την έβρισκα πήρα και την alata!
Η πρώτη ποιά είναι? Δεν είναι η caerulea, έχει και ροζ ή έτσι φαίνεται στη φωτό?

greedy έγραψε:Ναι εχω αδυναμια και εχω 4 ειδη απο αυτες.
Οταν λεω ''λογω επαγγελματος''Εννοω ανθοπωλης,οπως εχω αναφερει και στην πρωτη εγγραφη μου.Αν μη τι αλλο ειμαι απο τους τυχερους και το εκτιμω.

Aπλα η αυτογνωσια κανει παντα καλο.Αν δεν ειχα αυτο το επαγγελμα δεν ξερω κατα ποσο θα ειχα αυτα τα φυτα.Και τυχερός είσαι, και μετριόφρων. Και είσαι και πολύ καλός με τα φυτά σου.
Και ανθοπώλης .... Τι ωραίο επάγγελμα!

[/URL

Αυτο περιμενω φενια .Πραγματικα κανουν καταπληκτικο ισκιο.Ακομα και τωρα καθομαι απο κατω και ας ειναι ισα -ισα για μια καρεκλα!Φένια έγραψε:Να οι φοβεροί οι κήποι, εμφανίζονται σιγά σιγα![]()
(την μουριά θα την λατρέψεις , έχει ο μπαμπας μου στον κήπο του και η σκιά της είναι το κάτι άλλο)

η σκυλίτσα είναι Amstaf? pitbull?
Να σου πω οτι την βρηκα πεταμενη και την μαζεψα.Να μην παει χαμενη.Η σκαλιερα σου μου άρεσε πολύ!
Εγω τα συμπαθησα ακομα περισοτερο με ακοπα αυτια /ουρες.Σε συμπάθησα περισσότερο γιατί δεν τους έχεις κόψει ουρά και αυτιά.
Οχι εναι χειμωνιατικα μαλλον,γιατι αρχιζουν και ''ξεσταχιαζουν''.τι μαρούλια είναι καλοκαιρινά ?
Το μονο που γνωριζω ειναι οτι δεν κανει μουρα και εχει μετρια φυλλα σε μεγεθοςΠοια μουριά έχεις Greedy;

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες