Απλά μιας και δεν έχω φτιάξει τις βάσεις τους, έβαλα τις χαμηλώτερες μπροστά γιατί ήθελα να έχει σκιά στο χώμα για να μην μου ψήσει ο ήλιος τα σπορόφυτα
Αυτή τη βδομάδα θα πρέπει να μπούνε στις θέσεις τους.
| Site Announcements |
|---|
|
Ὅλα τὰ ποιήματά μου γιὰ τὴν ἄνοιξη ἀτέλειωτα μένουν. Φταίει ποὺ πάντα βιάζεται ἡ ἄνοιξη, φταίει ποὺ πάντα ἀργεῖ ἡ διάθεσή μου. Γι᾿ αὐτὸ ἀναγκάζομαι κάθε σχεδὸν ποίημά μου γιὰ τὴν ἄνοιξη μὲ μιὰ ἐποχὴ φθινοπώρου ν᾿ ἀποτελειώνω. Κική Δημουλά |
Συντονιστής: Κικη

Αυτό δεν ξέρω πως το κατάφερα να φυτέψω τους βολβούς μέσα στον θάμνο

orestis έγραψε:Θα μας τρελάνεις ρε Σταυρούλα. Τι μινιατούρες και πράσινα άλογα, αυτές είναι τεράστιες. Τι τους ρίχνεις και τις κάνεις έτσι? Ομόλογω οτι είναι απο τις πιο όμορφες "μινιατούρες" που έχω δει.

Μαρία έγραψε:Σταυροούλα αυτί οι βολβοί που λές και δεν ξέρεις τι είναι. Νομίζω είναι όπως τις ιξίες (ixia) που έχω. Πρώτη φορά έβαλα και μου άρεσαν πάρα πολύ!
το πρόβλημα είναι ότι πάνε να ανοίξουν τα λουλούδια τους μόλις βγει ήλιος και μετά έχει πάλι συννεφιά και τα κλείνουν! με ανοιχτά λουλούδια δεν τις έχω δει ακόμα..

teoiro έγραψε:Ναι αλλα οι ιριδες germanica δεν σου αρεσουν,,,παραξενο δεν ειναι?γιατι?

Ινδικο Φουλι έγραψε:ven έγραψε:Οι ίριδες είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο και τις θέλω όλες!!
Και η δικια μου Ιριδα μου ειπε σημερα ενα γεια..

Με αυτό τον τρόπο εξαφάνισα αρκετά γλαστράκια που είχαν από 1 κακτάκι το καθένα. Τα "γλαστράκια" που χρησιμοποίησα είναι τα κουτιά συσκευασίας του HTC Diamond (κινητό τηλέφωνο είναι).. 

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες