stoixaki έγραψε:Τα είπαν όλα οι προηγούμενοι.... αυτό το ατόφιο ασήμι είναι πραγματικά υπέροχο.... νομίζω ότι μου έρχονται μυρωδιές από παντού μέσα σε αυτό το ποστ!
Συμφωνώ και επαυξάνω !!!

| Site Announcements |
|---|
|
Ὅλα τὰ ποιήματά μου γιὰ τὴν ἄνοιξη ἀτέλειωτα μένουν. Φταίει ποὺ πάντα βιάζεται ἡ ἄνοιξη, φταίει ποὺ πάντα ἀργεῖ ἡ διάθεσή μου. Γι᾿ αὐτὸ ἀναγκάζομαι κάθε σχεδὸν ποίημά μου γιὰ τὴν ἄνοιξη μὲ μιὰ ἐποχὴ φθινοπώρου ν᾿ ἀποτελειώνω. Κική Δημουλά |
Συντονιστής: Κικη
stoixaki έγραψε:Τα είπαν όλα οι προηγούμενοι.... αυτό το ατόφιο ασήμι είναι πραγματικά υπέροχο.... νομίζω ότι μου έρχονται μυρωδιές από παντού μέσα σε αυτό το ποστ!

ΜΑΡΙΑΝΝΑ έγραψε:Απ'τις πιο ομορφες βεραντες της Αθηνας!

mario έγραψε:Ωραίο χρώμα, πρέπει να μυρίζει η πρώτη εε?
Στην 2η φωτογραφία το μπουμπούκι της διπλαδένιας περιμένει την σειρά του?

ven έγραψε:... Εχω παρατηρήσει ότι όσο πιο σκούρο το τριαντάφυλλο τόσο πιο απίθανο είναι να έχει άρωμα.

teoiro έγραψε:καλα αυτη η clair ειναι το κατι αλλο ,,,,πανεμορφα .....οι γλαδιολοι σου πολυ νωρις δεν ανθισαν?

teoiro έγραψε:καλα αυτη η clair ειναι το κατι αλλο ,,,,πανεμορφα .....οι γλαδιολοι σου πολυ νωρις δεν ανθισαν?
teoiro έγραψε:να πως ήταν σήμερα το χρυσάνθεμο

Viperalus έγραψε:Τα χρυσάνθεμα του Αγίου Δημητρίου δεν ανθίζουν; Υπάρχουν και άλλα χρυσάνθεμα που ανθίζουν και την Άνοιξη;

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες