| Site Announcements |
|---|
|
Ὅλα τὰ ποιήματά μου γιὰ τὴν ἄνοιξη ἀτέλειωτα μένουν. Φταίει ποὺ πάντα βιάζεται ἡ ἄνοιξη, φταίει ποὺ πάντα ἀργεῖ ἡ διάθεσή μου. Γι᾿ αὐτὸ ἀναγκάζομαι κάθε σχεδὸν ποίημά μου γιὰ τὴν ἄνοιξη μὲ μιὰ ἐποχὴ φθινοπώρου ν᾿ ἀποτελειώνω. Κική Δημουλά |
Συντονιστής: Tsouknidas

hariskar έγραψε:Τελικά δεν πήρα τίποτα. Έσκαψα περίπου 50-60τμ με φτυάρι και πιστεύω ότι είναι αρκετό.

ven έγραψε:Η φρέζα που έχουμε στο κτήμα έχει ρόδες, τις οποίες τις αντικαθιστάς με μαχαίρια όταν θέλεις να σκάψεις, και βάζεις και διαφορετικά μαχαίρια ανάλογα το βάθος που θέλεις να σκάψεις.
Αν δεν κάνω λάθος στην επαρχία (το έχω δει στην Κρήτη) βάζουν καρότσα στη φρέζα και τις ρόδες και κάνουν τις μετακινήσεις τους από το σπίτι στο χωράφι.
τελικά το σκαπτικό και η φρέζα δεν είναι το ίδιο πράγμα?

Μποστανάρης έγραψε:ven έγραψε:Η φρέζα που έχουμε στο κτήμα έχει ρόδες, τις οποίες τις αντικαθιστάς με μαχαίρια όταν θέλεις να σκάψεις, και βάζεις και διαφορετικά μαχαίρια ανάλογα το βάθος που θέλεις να σκάψεις.
Αν δεν κάνω λάθος στην επαρχία (το έχω δει στην Κρήτη) βάζουν καρότσα στη φρέζα και τις ρόδες και κάνουν τις μετακινήσεις τους από το σπίτι στο χωράφι.
αμ μπραβο!!!!!!!αθανατη Μινωταυρος!!!!και sachs!!!!!!!!

ven έγραψε:Αυτή που έχουμε Γιάννη (δηλαδή ο πατέρας μου την έχει και δεν με αφήνει να παίξω) είναι από τις επαγγελματικές που χρησιμοποιούν κυρίως στην Κρήτη για το όργωμα των κτημάτων. Ο θείος μου είχε στο Ηράκλειο κτήμα με ελιές και σταφίδα και χρησιμοποιούσαν τις ίδιες φρέζες. Επειδή ήταν γερό μηχάνημα, αγόρασε μια ίδια και ο πατέρας μου.
Την έχει κάπου 15 χρόνια, και έχει όπισθεν. Του περιποιήθηκε το πόδι μια φορά η όπισθεν, για αυτό δεν με αφήνει να της κάνω ένα test drive

ven έγραψε:Η φρέζα που έχουμε στο κτήμα έχει ρόδες, τις οποίες τις αντικαθιστάς με μαχαίρια όταν θέλεις να σκάψεις, και βάζεις και διαφορετικά μαχαίρια ανάλογα το βάθος που θέλεις να σκάψεις.

Κανάρης έγραψε:ven έγραψε:Η φρέζα που έχουμε στο κτήμα έχει ρόδες, τις οποίες τις αντικαθιστάς με μαχαίρια όταν θέλεις να σκάψεις, και βάζεις και διαφορετικά μαχαίρια ανάλογα το βάθος που θέλεις να σκάψεις.
Να σε δω με τη φρέζα να πηγαίνεις για ψώνια και τίποτα άλλο

Επιστροφή στο Υποστρώματα - Εργαλεία - Αυτόματο Πότισμα - Προστασία: Συζητήσεις
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες