Βασικά πρόκειται για την αδερφή μου η οποία είναι ΑΧΡΗΣΤΗ... για να δώσω το στίγμα της είναι ο μοναδικός άνθρωπος που κατάφερε να ξεράνει κάκτο!!!
Έχουμε και λέμε, πρόκειται για μπαλκόνι στην αθήνα δυτικό πρός βόρειο, ευάερο που δεν το πιάνει ιδιαίτερα ο ήλιος ουτε ο πολυς αέρας. Στην περιοχή εχω παρατηρήσει ευδοκιμούν πολύ τα εσπεριδοειδή (ορια ν.σμυρνης προς φαληρο).
Προσφατα αποφάσισε να παρει ένα ωραιο τραπεζι για εξω να περνανε λιγο καιρο εκει (να βλεπει και το παιδι ουρανο) και θέλω να της κανω εκπληξη και να της αγορασω 2-3 φυτα να το ομορφήνει. Για την ωρα τα μονα που εχουν 'επιβιωσει' ειναι μια γιουκα, ενας κακτος, και ενα αλλο κατοειδες που δεν της αρεσει κι ολας
Ξεροντας λοιπον την αδερφη μου ψαχνουμε για κατι ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ, να ποτιζεται περιπου 1 φορα την εβδομαδα και να μην αρπαζει ασθενειες σαν τρελο. Α, και να μην μαδαει σαν τρελο. Θα προτιμουσα να της εκανα κατι πιο μεγαλουτσικο και αντε να εβαζα στην γλαστρα και δυο βολβους ετσι να αλλαζει το τοπιο την ανοιξη (αμα επιζησουν).
Κατι κακτακια που της ειχα φτιαξει για την κουζινα της τα προσπαθησε λιγο (λιγο ομως γιατι πηγαν στον παραδεισο των φυτων στο τελος
Επειδη λοιπον μονο κακτους ξερω να ταιριαζουν στο προφιλ της περιμενω προτασεις.
Α, και αμα κανεις ξερει που μπορω να παρω ομορφες γλαστρες (γιατι ξερω πως αυτο θα της χτυπησει στο ματι) ας μου προτεινει κατι επισης
Ευχαριστω!