Ἢ εἶναι ἡ ἴδια ποικιλία καὶ ἐμεῖς μὲ τὶς παρεμβάσεις μας, περιορίζουμε ἢ κατευθύνουμε τὸ ἀμπέλι;
Ῥωτῶ, διότι ὅταν ἠγόρασα τοῦτο
νόμισα ὅτι ὑπάρχουν δύο ποικιλίες, τὸ πέρασα δὲ ὡς ἀνῆκον στὴν δευτέρα κατηγορία.| Site Announcements |
|---|
|
Ὅλα τὰ ποιήματά μου γιὰ τὴν ἄνοιξη ἀτέλειωτα μένουν. Φταίει ποὺ πάντα βιάζεται ἡ ἄνοιξη, φταίει ποὺ πάντα ἀργεῖ ἡ διάθεσή μου. Γι᾿ αὐτὸ ἀναγκάζομαι κάθε σχεδὸν ποίημά μου γιὰ τὴν ἄνοιξη μὲ μιὰ ἐποχὴ φθινοπώρου ν᾿ ἀποτελειώνω. Κική Δημουλά |
νόμισα ὅτι ὑπάρχουν δύο ποικιλίες, τὸ πέρασα δὲ ὡς ἀνῆκον στὴν δευτέρα κατηγορία.

kiaRRa έγραψε:Δεν γράφει στο χαρτι της τι ποικιλία ειναι?

NikosR έγραψε:Δεν είμαι ειδικός να μη σας πάρω στο λαιμό μου αλλά νομίζω πως είναι μόνο θέμα κλαδέματος το κοντό και το ψηλό.

titika έγραψε:Θα το βάλεις σε κήπο ή σε γλάστρα? Είχα πάρει και γω πέρισι αλλά το έβαλα σε γλάστρα και μάλλον για αυτό τα τίναξε..

ven έγραψε:
Το ύψος που έχει το κάθε αμπέλι είναι σχετικό με την ποικιλία. Δεν γίνονται από όσο ξέρω όλα κληματαριές.

NikosR έγραψε:ven έγραψε:
Το ύψος που έχει το κάθε αμπέλι είναι σχετικό με την ποικιλία. Δεν γίνονται από όσο ξέρω όλα κληματαριές.
Υπάρχουν κλήματα ταχύτερης και αργότερης ανάπτυξης αλλά για αυτό που λές διατηρώ τις επιφυλάξεις μου.

natmanou έγραψε:Αυτό δεν έχει λίγο κερί, όπως βάζετε στα κλαδέματα στις τριανταφυλλιές. Αυτό το έχουν κάνει λαμπάδα!

vangelakas έγραψε:natmanou έγραψε:Αυτό δεν έχει λίγο κερί, όπως βάζετε στα κλαδέματα στις τριανταφυλλιές. Αυτό το έχουν κάνει λαμπάδα!
Καὶ τί θέμα ἔχεις ἐσύ;
Ἤξερα ὅτι αὐτὸς ποὺ θὰ τὸ ἀγόραζε εἶναι ἄνθρωπος τῆς Ἐκκλησίας!

Επιστροφή στο Αναρριχώμενα: Συμβουλές / Συζητήσεις
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες